Volver a Eventos Taller "Enquadernació japonesa i estampació" Taller “Enquadernació japonesa i estampació”

27 October, 2018 | 7:00 - 12:00

Lugar
Calle Astilleros, 52, Valencia


Al taller d’enquadernació japonesa aprendràs a crear les teues pròpies enquadernacions amb una enquadernació senzilla i alhora molt estètica i pràctica. Utilitzant materials i eines que tenim per casa o bé que són senzilles de trobar.
Farem un quadern en folrat en tela. Per decorar la tela realitzarem un estampat amb segells i diferents materials que utilitzarem per dissenyar el nostre estampat amb el qual folrarem nostre quadern.
Una vegada apresa la tècnica i com prendre les mesures, podreu realitzar els vostres propis llibres o quaderns perfectes per a diferents usos.
CONTINGUT:
– Nocions bàsiques d’enquadernació, fibra, materials, teles, papers, etc.
– Dissenyarem la tela per enquadernar amb un estampat manual que realitzat amb gomes, taps, segells etc. – Farem una enquadernació japonesa, mida 20×25 cm.
– Tot els passos de l’enquadernació explicat en apunts que vos emportareu a casa juntament amb el vostre quadern.
PRESENTACIÓ
Em dic Sandra i estic darrere de taronja & fusta, porto més de 7 anys enquadernant, treballant per tirar endavant el meu projecte d’enquadernació artesanal. Em vaig formar en una escola d’Alacant durant més de dos anys i sempre que m’és possible intente seguir formant-me.
Abans de dedicar-me a l’enquadernació vaig treballar de dissenyadora gràfica, ofici que compagine  esporàdicament amb l’enquadernació i que sempre és una eina de gran ajuda per als meus encàrrecs i el meu projecte.
Tinc un taller a Finestrat un poblet d’Alacant, on treball i imparteix tallers d’enquadernació, és un lloc especial per la seua ubicació en plena natura a la falda d’una gran muntanya.
Realitze tot tipus d’enquadernacions, albums de fotos, quaderns, llibres, caixes, presentacions per a projectes, cartes per a restaurants, etc.
Places limitades. Mínim 4- màx 8
Preu: 75 € Reserves: contacte@drassanes52.net T. 637.628.023 en el formulari de l’activitat