Volver a Eventos 20è Intercanvi de Roba. "De Armario en Armario". 20è Intercanvi de Roba. “De Armario en Armario”.

03 May, 2019 - 05 May, 2019 | Todo el día

Lugar
Calle Astilleros, 52, Valencia


El 20 intercanvi està a la volta de la cantonada. Per celebrar aquesta edició hem decidit traslladar-nos a prop de la platja, a la zona del Cabanyal, ja que comença el bon temps tot i els xàfecs de setmana santa. Encara no hem fet cap intercanvi per aquesta zona de la ciutat i ens venia molt de gust. El lloc de l’intercanvi és Drassanes 52 un centre cultural que va obrir les portes fa poc més d’un any.

Com a novetat en aquesta edició, en comptes de portar la roba uns dies abans de l’intercanvi, per poder valorar-la i etiquetar-la, es portarà el primer dia de l’intercanvi a les 16h. L’intercanvi no començarà fins a les 17h perquè puguem penjar les peces. Durant aquesta hora, podreu escoltar Pilar Quintana, especialista de l’ordre que ja ha col·laborat en anteriors edicions i que ens parlarà sobre el seu llibre “Repte de les 16 setmanes per ordenar-“. Abans Josep i Cristina ens expliquessin breument el que fan a Drassanes 52. En canvi, si durant aquesta hora voleu donar-vos una volta per la platja … no anem a culparos per això!

Aquest intercanvi l’hem pensat de manera que pugueu organitzar-vos plans al voltant de la platja. Plans que hem pensat:

Pla dissabte

Per als que Planells venir el dissabte, a les Drassanes al matí tenen un Taller de Esmorzar Detox de 10.30-13h (http://www.drassanes52.net/actividades/detox/). Si us interessa podeu venir al taller, menjar per la zona i apropar-vos de nou a les 16h a l’intercanvi.

Pla diumenge

Si en canvi prefereixes venir el diumenge a l’intercanvi, pots venir de 12-14h i quedar-te al menjar especial que fan a Drassanes a les 14.30h de “Arròs del Senyoret” per 10 € ( http://www.drassanes52.net/val/actividades/especial-arros-del-senyoret/ ).

+INFO:

20º intercambio de ropa