Volver a Eventos Inauguració exposició "La Llar dels Records" de Juanjo Gasull. Inauguració exposició “La Llar dels Records” de Juanjo Gasull.

08 February, 2019 | 18:00 - 20:00

Lugar
Calle Astilleros, 52, Valencia


El meu nom és Juanjo Gasull, sóc un Il·lustrador Valencià de 22 anys.
Vaig estudiar il·lustració a l’EASD d’Alcoi. Actualment torne a residir a València, on seguisc buscant nous projectes.
Treballe un estil d’il·lustració que es basa en la recerca d’idees simples però conceptuals, altament comunicatives. Imatges sense massa colors i amb textures on l’important siga el que s’intenta explicar. M’agrada crear aquest tipus d’il·lustracions ja que obliguen l’espectador a confondre la seua realitat i imaginar altres punts de vista.
En 2017 i 2018 vaig ser seleccionat entre els 50 finalistes del concurs internacional Golden Pinwheel Young Illustration Competition a Xangai. He pogut col·laborar amb les meues il·lustracions en projectes per Brightness Magazine, Principia Kids i la Revista Gràffica.
Les meues il·lustracions han aparegut en projectes col·laboratius per al festival Rototom Sunsplash i la companyia Trident Mèxic.
He fet aquest any passat un seguit de cartells i material interactiu per al projecte ” Experiment Stuka ” i una de les meves obres va ser seleccionada en l’exposició col·lectiva ” Madridgráfica2018 ”.

LA LLAR DELS RECORDS
” La llar dels records ” és una sèrie d’obres que cerca elements conceptuals a través d’objectes clàssics. La intenció de la sèrie és realçar la figura tant masculina com femenina realçant l’elegància en cadascuna de les il·lustracions. Moltes de les imatges posseeixen un toc nostàlgic i fred la qual cosa intenta arribar a l’espectador des d’un punt de vista magnètic.