Volver a Eventos La Jaqueta. Pantomima. La Jaqueta. Pantomima.

18 May, 2019 | 10:30 - 11:30

Lugar
Calle Astilleros, 52, Valencia


Teatre clown gestual per a públic familiar. (Taquilla inversa)

Sinopsi:

Durant la representació d’un espectacle, el mestre de cerimònies presenta amb gran entusiasme la imminent actuació d’un gran artista. Però per alguna estranya raó aquest es nega a actuar. Aquesta nova i inesperada situació generarà en el presentador un sentiment de fracàs i ridícul en quedar evidenciat davant el públic, que només podrà solucionar amb una mica d’enginy i molta improvisació.

Dramatúrgia:

Davant el fracàs i l’adversitat que es produeixen durant un conflicte inesperat, sorgeixen els recursos creatius que neixen del valor de la superació i l’afany de comunicar amb entusiasme l’autenticitat de qui som.

Psicologia i valors:

Autoestima. Tolerància.

Pimentón és l’alter ego de Julián José Beltrán Grau, clown dramàtic que desenvolupa els seus números dins de les tècniques del mim i el llenguatge de gestos, exposant amb gran èmfasi i dramatisme les diferents etapes emocionals que experimenten els seus personatges.

Fundador del grup La Cometa Animació. Ha participat en esdeveniments privats i diferents festivals socials de les arts escèniques valencianes. (Tercera Setmana, Intramurs, Extramurs, Ciutat dels Pallassos …)