Volver a Eventos MAPA de Rosa Campos. EXPO. MAPA de Rosa Campos. EXPO.

19 December, 2018 | 18:00 - 19:30

Lugar
Calle Astilleros, 52, Valencia


MAPA
Mapa ens parla d’un recorregut al llarg de diversos anys, de trobades i desencontres, d’experimentar, de deixar-se portar, de eixir corrent, de quedar-se, de mirar, d’apagar la llum … Ens parla d’una trobada fortuïta que ha romàs latent.
Ens parla del que és tangible, del que químic, d’allò que roman, que canvia o fins i tot s’esvaeix. Mapa mostra el desenvolupament, l’estancament, la creativitat, aquest amor-odi pel procés mitjançant cianotips.
Instagram: rosa.campos.foto
ROSA CAMPOS
Rosa Campos és fotògrafa, videografa, il·lustradora i docent amb residència a València. La seua formació en Belles Arts neix pel seu amor al dibuix i és aquí on descobreix la fotografia que la va portar a seguir formant-se en el Màster de Fotografia i Art a la Universitat Politècnica de València, així com en tallers, monogràfics … amb grans artistes del panorama nacional i internacional. Forma part del col·lectiu “gelatinobromur estudio” que ofereix tallers de Cianotipia des del 2011 a València i Alacant a la Universitat Politècnica, el Botànic, Muvim, IVAM, etc …
Instagram: gelatinobromuroestudio
Facebook: Gelatinobromuro Estudio/ Página: Gelatinobromuro