Volver a Eventos MICROTALLER “INSTAGRAM & FOTOGRAFÍA” – Potència el teu Instagram. MICROTALLER “INSTAGRAM & FOTOGRAFÍA” – Potència el teu Instagram.

10 November, 2018 | 8:30 - 12:30

Lugar
Calle Astilleros, 52, Valencia


No saps com enfocar el teu perfil de instagram? ¿Desconeixes com arribar al teu públic objectiu? Necessites ajuda en la part creativa tant dels textos com de les fotografies? Apunta’t a aquest taller presencial!

Comença a aclarir dubtes i a treure-li partit a la xarxa social que més oportunitats pot oferir-te a l’actualitat.

Impartit per Rosa Camps (fotògrafa freelance) i Raquel Toledo (consultora de màrqueting i comunicació).

Aquest taller està enfocat a les marques personals, projectes i empreses que busquin optimitzar la seva presència a la xarxa social que més fort està pegant a nivell comunicació i vendes: Instagram.

A la primera part del microtaller, coneixerem les principals funcionalitats de la xarxa social, comprendrem com funciona el seu algoritme i, tot això, el portarem a la pràctica a través de l’estratègia i de la creativitat per començar a enlairar-se amb publicacions de qualitat. T’emportaràs a casa les claus de com començar a planificar el teu contingut en un calendari editorial que et facilitarà enormement la feina i amb el qual estalviaràs temps a l’hora de fer les teves publicacions.

A la segona part, ens endinsarem en el món de la creativitat coneixent i aplicant les tècniques fotogràfiques bàsiques de composició, comprenent com funciona la llum, fent un estudi casolà DIY, per finalment saltar a l’edició i retoc a través d’aplicacions mòbils de instagram aconseguint un resultat professional. I el millor, tot això només amb el teu mòbil.

NIVELL BÀSIC

Requisits: No es requereixen coneixements previs, només has de portar el teu mòbil, llibreta i bolígraf per als teus apunts. A classe instal·larem les aplicacions necessàries per a l’edició.

Places limitades.

Preu: 50 €