Volver a Eventos MILLORA les teues FOTOGRAFIES de VIATGE. MILLORA les teues FOTOGRAFIES de VIATGE.

24 May, 2019 - 26 May, 2019 | Todo el día

Lugar
Calle Astilleros, 52, Valencia


DE QUÈ VA EL TALLER:

En aquest taller aprendrem tot el que necessitem saber per treure-li el màxim partit a les nostres fotos quan anem de viatge. Veurem qüestions importants com l’equip a portar, les hores de sol o què fotografiar. També veurem alguns referents pel que fa a fotografia de viatges.

Farem una eixida fotogràfica a la qual aplicarem tot el vist a classe, ja que la millor manera d’aprendre fotografia és fent fotos.

I posteriorment, tindrem una classe d’edició.

A QUI VA DIRIGIT:

El taller va dirigit a gent que vulgui aprofitar les seves vacances per portar-se bones fotos, sabent el que ha de fer. També va dirigit a persones que vulguin realitzar viatges fotogràfics i vulguin tenir una guia dels aspectes importants.

L’ideal és que l’alumne tingui certs coneixements de fotografia, encara que no sigui totalment necessari. Cal tenir en compte que les pràctiques seran assistides pel professor, amb indicacions del que ha de fer.

Caldrà que l’alumne porti el seu propi equip fotogràfic.

PROGRAMA:

1. Introducció a la fotografia de viatge.

2. Maneres de fotografiar; Què fotografiar; Alguns fotògrafs de viatge.

3. Consideracions a l’hora de viatjar: Lloc, referències, llum, equip, composició …

4. Pràctica fotogràfica.

5. Visionat del treball dels alumnes.

QUI IMPARTEIX EL TALLER:

Iván Navarro està especialitzat en fotografia de reportatge, editorial i de música. Va estudiar fotografia a l’EASD de València, completant la seva formació amb autors com José Manuel Navia, Matías Costa, Eduardo Momeñe, Sofia Moro o Rob Hornstra.

Cofundador de l’escola de fotografia efedePhoto, de la qual ha estat codirector i professor fins 2018, ha treballat també com a docent en diverses escoles i programes d’ajuntaments. Ha estat coorganitzador en diverses edicions del Festival Internacional de Fotoperiodisme PHOTON, i part de l’equip d’El Diari Indultat.

El seu treball ha estat publicat en mitjans com El País, El Mundo, Rockdelux o la revista MIA, i seleccionat o premiat en festivals com Photon, Photometria (Grècia) o Photoespaña.

HORARI: (Total 10h)

Dissabte 25

11-14 h – Teoria

Possibilitat de Menú migdia per 12 €

16-20 h – Pràctica

Diumenge 26

10-13 h – Visionat i comentari de resultats

El preu del taller és de 90 €