5 respostes per a 5 preguntes, amb Vidas Cruzadas.

By 27 November, 2020 Blog

En aquest nou lliurament us presentem Vidas Cruzadas, un projecte de xef privat que ens encanta. A Drassanes 52 la cuina és un element fonamental en les nostres instal·lacions, el que fa que les propostes gastronòmiques esdevinguen un protagonisme especial. Si a la qualitat culinària i de tracte li uneixes el compromís amb la sostenibilitat i l’economia de proximitat, el resultat de la recepta és una proposta amb la qual ens identifiquem plenament. En aquest món canviant el sector de la restauració no podia romandre aliè als canvis, i de les moltes propostes que han sorgit en aquest sector, la dels xefs privats és una de les més atractives.

Però sense més preàmbuls coneguem Vidas Cruzadas.

Vidas Cruzadas
P: Qui hi ha darrere de Vidas Cruzadas?

R: Darrere de Vidas Cruzadas hi ha un cuiner enamorat de la gastronomia, del paisatge i de l’aprenentatge.

P: Com sorgeix la iniciativa de el projecte?

R: Sorgeix de la il·lusió d’oferir serveis gastronòmics privats de qualitat amb productes ecològics i locals.

P: Quin és el present de Vides Creuades?

R: El present és continuar desenvolupant el treball combinant el cultiu ecològic i la gastronomia.

P: ¿Quina és la seva projecció cap al futur?

R: El futur per a mi és quan tornen a tenir sentit les utopies de l’passat i estem en aquest camí.

P: Què et sembla un espai com Drassanes 52?

R: Drassanes 52 em sembla meravellós, la possibilitat de desenvolupar dins diferents experiències a nivell gastronòmic, amb la possibilitat de tenir amb tota la seguretat, comoditat i exclusivitat dels serveis d’un xef privat per compartir amb els que més vols. Envoltat de valors que compartim, educació, arrels, paisatge, cultura etc …

Només ens queda afegir que Manu conrea ell mateix molts dels seus ingredients i que aquest Nadal us ofereix la possibilitat d’encarregar-li un menú de Nit de Nadal que cuinarà a les nostres instal·lacions. Podeu informar-vos ací.